Maha Õla 2022 Vestidos De Novia Eemaldatav Rongi Satiin Merineitsi Pulm Kleidid Aafrika Riigis Pruudi Hommikumantlid Custom Made

  • Arvustused (3)
€84.60
€156.66

sku: e71725

Sildid: kanna merineitsi, kasum rakendatud kapitalilt pulm kleit, seelik eemaldatav rongi kuldne, kõrge pruudi kleit, hp pulmad kleidid, lühikese slim pulm kleit, armee satiin kleit, merineitsi pulmad kirjutuspaberile, saba pulm kleit peatatud, suurenenud kleit

Tere Tulemast Molisa Bridals Pood

Custom Made Kleit, täitke palun allpool esitatud vormi, ja meile pakkuda on, kui paned järjekorda.Või võtke meiega ühendust, me oleme alati oma teenuseid.

1. Rind: ___cm/inch

2.Vööümbermõõt:___cm/inch

3. Puusad: ___cm/inch

4. Õõnes hem: ___cm/inch

5.Kogu Kõrgus(pea korrus) : ___cm/inch

6.Kõrge kontsaga : ___cm/inch

Kuna arvuti ekraanid on kromaatilise aberratsiooni, eriti vahel CRT ekraani ja LCD cscreen, värvi vahe ei ole võimalik vältida, nii et me ei saa garanteerida värvi meie toodete excetly sama, mis pilte sa nägid, palun mõista.Kui teil on väga väga ranged värvi, palun võtke meiega ühendust esiteks, enne kui sa tellida.Tänan.

Täiuslik liibuvad kleit algab täiuslik lõpuni.Enne tellimist made-to-measure kleit alates Ehituse.ee me soovitame tungivalt leida professionaalne kohaliku õmbleja, kes aitab mõõta täpselt.Siin me näitame teile, mis mõõdud on vaja ja kuidas õigesti võtta neid.Hoiatus: mõõtmine ise kodus on keerukam, kui sa arvad!Parima tulemuse saamiseks alati oma mõõdud võetud professionaalne kohaliku õmbleja.

KKK:

1.mul on vaja teist värvi ja kohandatud suurus,aga ma ei saa valida seda, kui ma kohale see, et, mida ma peaksin tegema?

Meie suurus ja värv on tasuta.Võite panna see, et koos oma taotluse.Me teeme kleidi vastavalt teie uus sõnum.

2. Ma saan teha mõned muudatused algne kujundus või Saab oma tehase tee minu enda disain?

Täiesti OK!Palun võtke meiega ühendust enne järjekorras.

3.Ma saan valida erinevaid värvi ja kohandatud suurus?

Kindel,palun vaadake allpool.

4. Kiireloomuliste või Kiirustada Järjekorras

Me nõustuda ka kiirustada järjekorras.Palun võtke meiega ühendust enne tellimuse kinnitamise kuupäev ja lisatasu eest vastavalt,aitäh.

5.Tolli teenustasu

Enamik aega, mõnikord mõnes riigis, tolliametnik võib olla range.me dont aru tasutud tasu, Palun kontrollige see välja tollipoliitika juures oma koht.

Märkused:

1. Kui aus müüja, me garanteerime, et kleit saab olema 90%-95% sama kui originaal pildil näidatud .Kui sa tahad 100% täpselt sama, palun andeks.Ei saa me garanteerida, nii et palun ärge pange, et kui sa ikka nõudma 100% sarnasus.Täname undertstanding.

2. Pulmakleit ei sisalda ühtegi accessaries nagu loorid, kindad, petticoat sees ja nii edasi.Pakkumine on ainult kleit!Kui soovite accessaries, palun võtke meiega ühendust!

3. Me soovitame teil valida lace up, mis on parem reguleerida suurus sobib oma keha paremini.

4. Kleit saaks teha custom suurus, värv, disain.Me soovitame teil tungivalt leida professionaalset kohandada, et mõõta teie jaoks tähelepanelikult Kohandatud Mõõdud Suunis enne osta kleit online.

5. Ole valmis mis tahes kleit.Kõik kleit on vaja custom-tehtud!Kogu custom made protsess(alates kuupäevast, mil saame oma makse, ja mõõtmised) võtab 8-15 tööpäeva(kiirete tellimuste välja arvatud).

6. Enne tellimuse, palun lugege kõik meie nimekirjad hoolikalt, kui teil on mõni küsimus, palun võtke meiega ühendust.

Seal on palju makseviisid saadaval Ehituse.ee .kom nagu krediitkaardid, reaalajas pangaülekanded, offline makse (pangaülekanded ja Western Union).Saate valida meetod, mis on kõige sobivam teile.Kaitsta oma huve, teie makse on ajutiselt valduses Ehituse.ee, ja ei lastud meid, kuni olete saanud oma järjekorras ja on rahul.

1. Transpordi maksumus: Klõpsake;"Laevandus ja maksmine"sakk toote andmed lehele, ja sa näed, kohaletoimetamise andmed.Saate arvutada laevaliini kulud, sisestades vajalikud andmed.

2. Aeg transiidi: Transiidi aeg varieerub eri laevandus meetodeid.

3. Toote Töötlemise Aeg: töötlemise aeg teatud, et sõltub toote tüübist ja stock seisund.Enamasti töötlemise ajal võib olla 3 kuni 15 tööpäeva.

1.Sul on 5 päeva aega otsustada, kas kaubad on õige, kui sa need kätte saanud.

2.Teil võib tagastada või vahetada mis tahes unworn,pesemata,muutmata kujul,kahjustamata esemed, originaalpakendis, kaasa arvatud oma tellimuse Nr.

3.Tagasi laevandus tasu tasub ostja.

4.Selleks, et slove teie probleemi võimalikult kiiresti,palun võtke meiega ühendust esimesel ja ütle meile oma tulu hooaeg.

5.Pärast saime oma maatüki tagastamise info ja tracking Nr.me toetuse oma raha oma kontole 3-10 tööpäeva.

6.Meil on nii kahju umbes, et kui te saite punkt, et ei ole, mida sa tegelikult, et on või ei ole sama, pilte näitavad või kirjeldus, mis ütleb veebilehti.

7.Kõik kleidid on koopiad veebist lehti,mitte täpselt sama, absoluutselt.kuid me püüame oma parima, et kleit lähedal pilte.nii et palun osta ratsionaalselt.kuigi see on odavalt.

Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut.Aitäh!

Laos Paljud
Data sheet
Kleidid Pikkus - Põranda-Pikkus
Piht - Looduslikud Tegurid
Stiil - lihtne
Rong - eemaldatav rongi
Varruka Stiil - Maha Õlg
Varruka Pikkus(cm) - Lühike
Sisseehitatud Rinnahoidja - Jah
Teenetemärgi - Volt
Moe Element - lihtne
Kaelus - V-Kaelus
Tegelik Pildid - No
Tagasi Disain - tõmblukk
Mudeli Number - MS22
Pulm Kleit Riie - Satiin
Brändi Nimi - Sposacott
Rasedad Naised - Jah
Siluett - ON-LINE
Päritolu - Mandri-Hiina
CN - Jiangsu
Toote Tüüp - Pulmad Kleidid
Anonymous
2022-07-27

See kleit on ilus ja sobib ideaalselt. See saadetakse kiiresti ja saabus kuupäevaks meil seda vaja oli. Suur side-ja reageerimisvõimet. .

Anonymous
2022-08-22

Ei soovita!!! Ma tellisin kleidi seda poodi TK häid kommentaare. Kleit on kaugel sellest, mida müüja kasutab. Top kleit ei hoia üldse, sest originaal on korsett peal, ja müüja ei ole. Küsisin tassi push-up, kuid need on õmmeldud regulaarselt üks, et ei sobi mulle. Ka kleit oli tehtud vastavalt minu standarditega, kuid tegelikult see ei olnud minu suurust. See on valmistatud kergem kangast, nii seelik, mis on kinnitatud, ei tundu nii lopsakas. Kirjutasin müüjale, tahtsin tagasi kleit, TC selle kauba kirjeldus on märgitud, et toetust on võimalik. Ma olin keeldunud toetuse. Avatud vaidlus. Üldiselt tüdrukud, kes püüdsid originaal ja soovite salvestada, see on parem mitte teha seda, sa kaotad aega, kui ma....

Anonymous
2022-08-25

See oli hämmastav kvaliteet kleit. See oli nii mugav ja nägi suurepärane välja. Kleit saabus nii kiiremini kui ma arvasin, et see ja oli absoluutselt täiuslik! .

Sa Võid Ka Nagu

Lisada Seotud tooteid nädala line-up

Lilla Silk Roosa Pojeng Tehislilled Võltsitud Rohelised Lehed Siidist Lilled Pulm Kimp Kodu Kaunistamiseks Võltsitud Pojeng Roos Lilled
  • Populaarne

Lilla Silk Roosa Pojeng Tehislilled Võltsitud Rohelised Lehed Siidist Lilled Pulm Kimp Kodu Kaunistamiseks Võltsitud Pojeng Roos Lilled

€4.37 €3.50

Lovegrace lilla siidist roosa pojeng tehislilled võltsitud rohelised lehed siidist lilled pulm kimp kodu kaunistamiseks võltsitud pojeng roos lilled lill nimi : kunstlik siidist pulm lilled kimbud materjal :parim kvaliteet silk+plastikust lill tüüp :kunstlik silk roosa pojeng lill peas, rohelised lehed ja nii edasi värv :lilla suurus :lille kimp üldine kõrgus 34cm/ 13.3 tolli lille kimp läbimõõt 17 cm/6.6 cm komplekti kuulub :1*

O862 Mitme kihi jätab naine crystal jõulud juuksed hoop mood pearl luksus vintage juuksed hoop pruudi headpiece pulm
  • Uus

O862 Mitme kihi jätab naine crystal jõulud juuksed hoop mood pearl luksus vintage juuksed hoop pruudi headpiece pulm

€18.55

See juuste hoop on elegantne, esimese klassi kvaliteediga pruut headpiece kaunid värv * saadaval klassikaline gold * paistab heledam koos ambilight * see peen hairpiece on ideaalne pulm, pidu , vabaaja kasutada ja nii edasi. * iga toode on käsitsi valmistatud kogenud kapten. pakend & shipping maksetingimused käsitöö tehnika

Retro Pärlid Pikkade Varrukatega pulmakleitidest Merineitsi Õhuke Jewel Pruudi Hommikumantlid Custom Made Split Eemaldatav Rongi Vestido de novia
  • Populaarne

Retro Pärlid Pikkade Varrukatega pulmakleitidest Merineitsi Õhuke Jewel Pruudi Hommikumantlid Custom Made Split Eemaldatav Rongi Vestido de novia

€277.24 €243.98

Tere tulemast meie poodi ! introducation : meie laos on rohkem kui kümne aasta jooksul ajalugu muuta kleite ja muid riideid,meil on professionaalne tehased,parim enne/müügi pärast müüki teenust.kui oleme saanud tellimuse,siis me võtame teiega ühendust kohe, et veenduge, et kõik andmed on täpselt nii, nagu te soovite,siis saame teha, et teile.enamik meie kleite ja muid riideid on custom made,nii et kui saad anna meile oma tegelikke

UZN Roos Roosa Merineitsi Ehitud Tanssiaiset Kleit Maha Õla Pikkade Varrukatega Õhtu Kleit Kleit De Bal V-Kaeluse Dubai Ballile Hommikumantlid
  • Populaarne

UZN Roos Roosa Merineitsi Ehitud Tanssiaiset Kleit Maha Õla Pikkade Varrukatega Õhtu Kleit Kleit De Bal V-Kaeluse Dubai Ballile Hommikumantlid

€149.19 €89.52

Tere tulemast uzn kõnniteed pood meil on professionaalne tanssiaiset kleidid ja õhtukleidid vabrik asub suzhou city hiina ja me tegelevad see liin on alates 2010. aastast. pakume kohandada teenust,stiili ,värvi ja suurust isegi oma kujundused on kõik võimalik kohandada kaudu meile konkurentsivõimelise hinna ja kõrge kvaliteediga. pildil uzn roos roosa merineitsi ehitud tanssiaiset kleit maha õla pikkade varrukatega õhtu

Joon Kullake Tanssiaiset Kleidid, Lille, Pitsi-Lühike Pool Kleit Maha Õlal Vibu Vöö Tüdruk Õhtukleit Vestidos De Noche
  • Populaarne

Joon Kullake Tanssiaiset Kleidid, Lille, Pitsi-Lühike Pool Kleit Maha Õlal Vibu Vöö Tüdruk Õhtukleit Vestidos De Noche

€111.23 €61.17

Tere tulemast meie poe märkus: 1, mis vastavad erinevatele nõudmistele eri ostjate, meil on esemed laos ja kohandatud, mingeid erilisi nõudmisi, palun võtke meiega ühendust! 2, punkt ei sisalda ühtegi lisaseadmed nagu kõrvarõngad, kaelakee, pulmad loor ja crinoline petticoat (näita pilte).pakkumine on kleit ainult! 3, enne tellimist palun lugeda selle oksjoni hoolikalt ja küsida kõikidele teie küsimustele.et saata e-mail, palun

Seksikas Satiin Olkaimeton Merineitsi Õhtul Kleit Helmed Eemaldatav Rongi Olkaimeton Pool Kleit Kõrge Pilu Maha Õla Rüü Rüü Kõnniteed
  • Populaarne

Seksikas Satiin Olkaimeton Merineitsi Õhtul Kleit Helmed Eemaldatav Rongi Olkaimeton Pool Kleit Kõrge Pilu Maha Õla Rüü Rüü Kõnniteed

€166.57 €108.27

Kui te ei ole kindel oma õige suurus vastavalt meie suurustabelit, võtke palun saatke meile oma üksikasjalikult mõõdud on järgmised nimekirja. 1.täielik bust _____ tolline või ___ cm 2.talje _____ tolline või ___ cm 3.puusad _____ tolline või ___ cm 4.õõnes korrusel(õla, et jalad ilma kontsad kohta) ___ tolline või ___ cm 5.kõrgus: _____tolline või ___ cm 6.kõrgus oma kõrge kontsaga kingad: _____tolline

Õrn Helmed, Litrid Pulm Kindad Fingerless Elevandiluu Valge Must Pits Bridesmaids Kindad pika Pruudi Kindad Pruut Tarvikud
  • Populaarne

Õrn Helmed, Litrid Pulm Kindad Fingerless Elevandiluu Valge Must Pits Bridesmaids Kindad pika Pruudi Kindad Pruut Tarvikud

€2.60 €2.48

1.kuna arvuti ekraanid on kromaatilise aberratsiooni, eriti vahel crt ekraani ja lcd ekraan, ei saa me garanteerida, et värv meie tooted on täpselt sama, fotod, sa nägid. 2.kindad värv ei ole sama, mis meie kleidid ,on värvitoonist .kui te ei saa seda aktsepteerida ,palun ära osta seda . 3. hiina post tavaline väike pakett plus kiirus on aeglane.mõned riigid, võib-olla rohkem kui kaks monthes.kõik hiina posti või posti

Kuninglik Sinine Litrid Lühike Kokteili Kleidid V Kaela Sädelevat Sünnipäeva Mini Kleit Ballile Koju Hommikumantlid Semi Ametliku Kleidid
  • Populaarne

Kuninglik Sinine Litrid Lühike Kokteili Kleidid V Kaela Sädelevat Sünnipäeva Mini Kleit Ballile Koju Hommikumantlid Semi Ametliku Kleidid

€151.43 €68.14

1. kõik küsimused(nagu värv,standard suurus,custom,pakkuda aega,kiiret teenust,muuta kleit stiili,allahindluse ja nii edasi)siis palun andke meile teada. 2.sa ei ütle meile kõik oma nõuded, mida teateid, kui teha tellimuse. 3.meil on dhl/ups/tnt/fedex/aramex/dpd/ems ja kõik muud express shipping viisil. kõik kleidid saab custom-tehtud.palun andke meile järgmist teavet, kui soovite: valik 1-8 on mõõdetud ___ (cm

Pundunud Roosa Quinceanera Kleidid Printsess Tuhkatriinu Pikk Pall Kleit Magus 15 Aasta Tüdrukud Prom Õhtul Seelik Vestidos De Fiesta
  • Populaarne
Must Alternatiivsete Pikkade Varrukatega Pits Pulmakleit Custom Made Sügav V Kaela Kohev Backless Tülli Beach Photograhy Pruudi Hommikumantlid
  • Uus

Must Alternatiivsete Pikkade Varrukatega Pits Pulmakleit Custom Made Sügav V Kaela Kohev Backless Tülli Beach Photograhy Pruudi Hommikumantlid

€167.01

Siis võib vaja teada, 1: kleit on valmistatud tellida.soovitame klientidele, et vähemalt 2 kuud varem, et jätta rohkem aega, tootmise ja laevandus. 2.tarneaeg sõltub sellest, kohaletoimetamise viise, kuidas teie valitud. 3.palun sõnum mulle oma tähtaega ette või detail tahes ajal tundliku taotluste järjekorras märkus box kell kassasse. 4.!!!pärast tellimuse, seal on veel üks päev, et muuta oma meelt või kinnitage

Uute Tulijate Kuld Pulm Kimp Juga Calla Liiliad Kive Pärlid Originaalne Disain Pruudi Holding Lilled Luksus
  • Populaarne

Uute Tulijate Kuld Pulm Kimp Juga Calla Liiliad Kive Pärlid Originaalne Disain Pruudi Holding Lilled Luksus

€141.97 €92.28

Uute tulijate kuld pulm kimp juga calla liiliad kive pärlid originaalne disain pruudi holding lilled luksus palun pöörata tähelepanu : 1.kõik meie kimp oli käsitöö , nii et see võib vaja 3-5 päeva jooksul teha . 2.suurus võiks olla 1-2cm vahe, sest käsitöö ,loodan, et sa võiksid sellest aru saada . firmast :

Pall Hommikumantlid Spagetid Rihmad Elevandiluu Valge Tüll Pulm Kleidid 2019 kuum Pärlitega Pruudi Kleit Abielu Klient Tegi Suurus 2468
  • Populaarne

Pall Hommikumantlid Spagetid Rihmad Elevandiluu Valge Tüll Pulm Kleidid 2019 kuum Pärlitega Pruudi Kleit Abielu Klient Tegi Suurus 2468

€130.26 €93.79

Tere, kallis sõber, meil on oma tootmise tehase.me saame kohandada teie jaoks põhineb suurus ja värv, mida pakkuda.me saame kohandada ka teile põhinev disain pilte saata.kui teil on mingeid vajadusi, palun ütle meile, tänan teid, et!

Luksus peep varba kingad Merineitsi Õhtul Öösel Kleidid O-Kaelus Pikad Varrukad Tanssiaiset Formaalne Pool, Hommikumantlid eemaldatava Rongi Moslemi فساتين السه
  • Populaarne

Luksus peep varba kingad Merineitsi Õhtul Öösel Kleidid O-Kaelus Pikad Varrukad Tanssiaiset Formaalne Pool, Hommikumantlid eemaldatava Rongi Moslemi فساتين السه

€148.08 €103.65

Kui soovite kohandatud värv, palun öelge meile, värvi number allpool värvikaardi 1. kui aus müüja, me garanteerime, et kleit saab olema 90%- 99% sama, mis originaal pilt näitab.kui sa tahad 100% täpselt sama, palun andeks.ei ole olemas kahte täpselt sama l räästa maailmas.ei saa me garanteerida, nii et palun ärge pange, et kui sa ikka nõudma 100% sarnasus.täname aru. 2. kleidid ei sisalda accessaries nagu loorid, kindad,

Uus 2022 Must Elegantne Sifonki Satiin Ema Pruut Kleidid Pulmad Külalised Luksus Merineitsi õhtukleidid rüü soirée платье
  • Populaarne

Uus 2022 Must Elegantne Sifonki Satiin Ema Pruut Kleidid Pulmad Külalised Luksus Merineitsi õhtukleidid rüü soirée платье

€133.49 €106.80

Kuninglik sinine õhtu kleit,ametliku tanssiaiset kleit,elegantne naiste kleidid 100% rahul ostuga 【hubane materjali】valmistatud kerge ja sile siid-nagu kangast, rohkem sõbralik naha, toob sulle siidine liigutav kogemus.see kleit on elastne, rohkem confortable kanda. 【unikaalse kujunduse】vahuveini litrid, taga peidetud tõmblukk - ,bodycon pool kleit naistele. 【mood stiil】, et peep varba kingad materjal mugav

Uute tulijate Kaks kihti Pits Appliques Odav Pulmad loor 2023 Boda novia accesorios Odav pulmakleidid loorid Veu de noiva longo
  • Populaarne

Uute tulijate Kaks kihti Pits Appliques Odav Pulmad loor 2023 Boda novia accesorios Odav pulmakleidid loorid Veu de noiva longo

€14.88 €9.67

Uute tulijate kaks kihti pits appliques odav pulmad loor 2023 boda novia accesorios odav pulmakleidid loorid veu de noiva longo

Roosa Olkaimeton-Line Põranda-Pikkus Lille-Sifonki Õhtukleidid/Pruudi Kaasamine Pulmapidu Ballile Hommikumantlid, Tasuta Shipping
  • Uus

Roosa Olkaimeton-Line Põranda-Pikkus Lille-Sifonki Õhtukleidid/Pruudi Kaasamine Pulmapidu Ballile Hommikumantlid, Tasuta Shipping

€110.23

Kleit näita tehase poest,me ei saa anda teile parimat pakkuda,nii et võtke meiega ühendust. tõeline kleit näita tehase poest,me ei saa anda teile parimat pakkuda,nii et võtke meiega ühendust. suurustabelit hea commet värv-kaart rohkem värvi sinu jaoks protsess hoia parima kvaliteediga express rohkem valida brändi qinghaizhibin-qhzb juhised pesemise kohta pesemise temperatuur

Nii Ebi Punane Merineitsi õhtukleidid Koos Ruffles Alt Pikkade Varrukatega Appliques Rant Ametlik Tanssiaiset Kleit Pluss Suurus kleit de soirée
  • Populaarne

Nii Ebi Punane Merineitsi õhtukleidid Koos Ruffles Alt Pikkade Varrukatega Appliques Rant Ametlik Tanssiaiset Kleit Pluss Suurus kleit de soirée

€375.55 €255.37

Ostja teade 1.kõik kleidid oleme teinud, on natuke erinev originaalist pildil näete veebilehel ja suurus on rohkem või vähem suur või väike vahel 1 kuni 3 cm . 2.kui teil on paigutatud selleks ,et meie töötlemise aeg on 15-18 tööpäeva jooksul ,kohaletoimetamine võtab aega 5-7 päeva .kui teil on kiireloomuline küsimus ,siis võib maksta lisatasu eest tasu kiirustada ,soovin, et sa saaksid aru. 3.saame custom made värv